logo Pure Water Group
lijn

Latest

Ontvangst van Graydon award voor financieel gezond bedrijf

19 december
Pure Water Systems bv heeft de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Pure Water Systems bv tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Reactie Pure Water Systems bv

We kunnen aan zakenrelaties laten zien dat:

-                 We financieel gezond zijn

-                 Ze verantwoord zaken met ons kunnen doen.

-                 Dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Slechts 60.000 (3%) van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie.

 

Er is dus een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

 

Over Graydon

Graydon biedt zakelijke en financiële informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die beter zaken wil doen. Van zelfstandig ondernemer tot multinational. Graydon maakt deel uit van een internationaal netwerk. Hierdoor bieden ze online toegang tot bedrijfsinformatie over maar liefst 80 miljoen bedrijven wereldwijd. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”