logo Pure Water Group

Over Pure Water Group

lijn
Pure Water Group onderneemt haar activiteiten vanuit twee zelfstandige divisies.
Beide divisies zijn – elk met een eigen specifieke focus – actief op het gebied van High Purity & Ultra Pure Water systemen en versterken elkaar door uitwisseling van kennis en ervaring.Pure Water Technologies bv

De divisie Technologies heeft zich gespecialiseerd in de assemblage en levering van componenten en systemen op basis vanelektrodeïonisatie (EDI) ten behoeve van industriële en farmaceutische toepassingen. Pure Water Group levert vanuit haar Europese vestiging in Nederland uitsluitend aan Original Equipment Manufacturers (OEM's) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Uitgebreide commerciële en technische klantondersteuning en training op locatie vormen de belangrijkste ingrediënten van onze dagelijkse activiteiten.
Lees verder

Pure Water Systems bv

De divisie Systems richt zich vanuit haar (brede) expertise op het in eigen beheer ontwikkelen, fabriceren, leveren en installeren – inclusief leidingwerk en appendages – van turn-keyHigh Purity & Ultra Pure Water installaties in het high-end segment voor elke denkbare combinatie van capaciteit en eindkwaliteit ten behoeve van hemodialyse, farmacie, energiecentrales, de procesindustrie en overige industriële toepassingen.
Lees verder