logo Pure Water Group

Onderscheidende service

lijn

Behalve door de kwaliteit van haar componenten en systemen onderscheidt Pure Water Group zich door een uitgebreid pakket van services. Een overzicht:

Trainingen

Pure Water Group is door Ionpure geautoriseerd voor het geven van on the job trainingen op het gebied van Ionpure producten aan OEM's en eindgebruikers.

Installatie

Voor eindgebruikers kan Pure Water Group tevens zorgen voor een perfecte installatie van alle geleverde componenten en systemen op locatie, zowel in Nederland als daarbuiten.

Onderhoud en service

Pure Water Group biedt diverse mogelijkheden op het gebied van (preventief) onderhoud en service. Daarbij worden de apparatuur, het proces en de watersamenstelling gecontroleerd en wordt zo nodig de apparatuur bijgesteld. Desgewenst kunt u hiervoor tegen aantrekkelijke condities een servicecontact afsluiten.

Advies en ondersteuning

Op verzoek berekenen onze project engineers op klantspecificatie de benodigde capaciteit van systemen. Daarnaast adviseren onze deskundige servicemedewerkers u tijdens onderhouds- en servicebezoeken desgewenst over het optimaal beheer van uw waterinstallatie(s). Hieronder vallen onder meer zaken als water- en energiebesparing, hergebruik van water, de economische standtijd van verbruiksartikelen en de levensduur van membranen.

Documentatie, kwalificatie en validatie

Elke installatie wordt opgeleverd inclusief de benodigde documenten, waaronder minimaal een technische handleiding met tekeningen en schema's. Installaties ten behoeve van hemodialyse en farmaceutische toepassingen worden tevens gekwalificeerd en gevalideerd opgeleverd conform de vigerende richtlijnen.

Reiniging en desinfectie

Door omstandigheden kunnen membranen en installaties verontreinigd raken, bijvoorbeeld door organische stoffen inclusief micro-organismen en/of neerslag van calcium, magnesium of silicaten. Pure Water Group beschikt over de juiste expertise om verontreinigingen chemisch te verwijderen en uw installaties te desinfecteren.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Pure Water Group voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan directcontact met ons op. Of stuur hetcontactformulier in.