Vacature

Software Engineer

Pure Water Group is specialist op het gebied van industriële waterbehandeling. Al ruim 20 jaar ontwikkelen wij high purity & ultra puur water systemen en installaties voor veeleisende afnemers in binnen- en buitenland. Pure Water Group onderneemt haar activiteiten vanuit twee zelfstandige divisies:

De divisie Pure Water Technologies bv heeft zich gespecialiseerd in de assemblage en levering van componenten en systemen op basis van elektro deïonisatie (EDI) aan OEM’s ten behoeve van industriële en farmaceutische toepassingen.

De divisie Pure Water Systems bv richt zich op ontwikkeling, fabricage, levering, installatie en onderhoud van turn-key installaties aan eindgebruikers in de farmacie en gezondheidszorg (nierdialyse, apotheken).

Voor beide divisies zoeken wij ter versterking van ons team een ervaren: Software Engineer

Wat ga je doen?

Je zorgt voor het technisch configureren en ontwerpen en programmeren van elektrische besturingen (PLC, HMI en SCADA) voor systemen en ondersteunt de elektrotechnische assemblage van apparatuur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en uitwerken van diverse (nieuwe) aansturingsmogelijkheden van o.a. besturingstechnische componenten en ontwikkelingen voor verbetering of aanvulling van de apparatuur.

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Wij verwachten een HBO-er of MBO-er met voldoende ervaring.

Wat voor eigenschappen bezit je?

Je bent enthousiast, representatief en houdt er van om zaken zelfstandig te kunnen regelen. Daarnaast ben je ook een team player met een hands-on mentaliteit en pro-actieve werkwijze. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld, zowel in het Nederlands als Engels.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende en uitdagende baan in een klein en informeel team binnen een groeiende organisatie; veel kennis en ervaring van (ultra) puur water systemen; een werkomgeving met prima voorzieningen; een prima passende beloning.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten?

Deze functie wordt uitgevoerd op ons kantoor in Sprundel.

Hoe reageer je?

Bij voorkeur via e-mail op info@purewatergroup.com of schriftelijk naar:
Pure Water Group, Korte Hei 3, 4714 RD Sprundel.
Voor meer informatie bel je 0165-348252 en vraag je naar Bianca de Graaf.

 

Samenvatting taken:

  • Het technisch configureren, ontwerpen en programmeren van elektrische besturingen voor systemen
  • Ondersteunen van de elektrotechnische assemblage van apparatuur
  • Onderzoeken en uitwerken van diverse (nieuwe) aansturingsmogelijkheden van o.a. besturingstechnische componenten en ontwikkelingen
  • Uitvoeren en, indien van toepassing, begeleiding van de kwalificatie van complete installaties
  • Zelfstandig uitvoeren van het testprotocol voor elk apparaat
  • Selecteren en vergelijken van inkoop van materialen t.b.v. projecten
  • Meewerken aan productverbetering en -ontwikkeling

ALL OVER
THE WORLD

Projects

Regions

Technologies