Vacature

Production Engineer

Pure Water Group is specialist op het gebied van industriële waterbehandeling. Al ruim 20 jaar ontwikkelen wij high purity & ultra puur water systemen installaties voor veeleisende afnemers in binnen- en buitenland. Pure Water Group onderneemt haar activiteiten vanuit twee zelfstandige divisies:

 Op de internationale markt is Pure Water Group actief in de assemblage en levering van componenten en system en op basis van elektro deïonisatie (EDI) en OEM’s ten behoeve van industriële en farmaceutische toepassingen.

Op de Nederlandse markt richten we ons op ontwikkeling, fabricage, levering, installatie en onderhoud van turn-key installaties aan eindgebruikers in de farmacie en gezondheidszorg (nierdialyse, apotheken).

Ter versterking van ons team zoeken wij een fulltime: Production Engineer.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de productie/assemblage van al onze apparatuur en installaties en biedt ondersteuning aan de Operations afdeling. Je bent een handig persoon die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Zelfstandig werken en werken in teamverband met een hands-on mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijke aspecten van deze baan.

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Wij verwachten een MBO-er met relevante ervaring, maar laten ons ook graag verrassen door een jonge kandidaat met minder ervaring maar met veel enthousiasme. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig heftruck certificaat of bereid hiervoor een cursus te volgen.

Wat voor eigenschappen bezit je?

Je bent enthousiast en houdt ervan om zaken zelfstandig te kunnen regelen. Daarnaast ben je ook een team player met een hands-on mentaliteit en proactieve werkwijze. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld, zowel in het Nederlands als Engels.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende en uitdagende baan in een klein en informeel team binnen een groeiende organisatie; een werkomgeving met prima voorzieningen; een prima passende beloning.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten?

Deze functie wordt uitgevoerd op ons kantoor in Sprundel.

Hoe reageer je?

Bij voorkeur via e-mail op info@purewatergroup.com of schriftelijk naar:
Pure Water Systems bv, Korte Hei 3, 4714 RD  Sprundel.
Voor meer informatie bel je 0165-348252 en vraag je naar Bianca de Graaf.

Samenvatting taken:

  • Productie / assemblage van alle apparatuur en installaties;
  • Meewerken aan documentatie zoals het technische dossier, de handleidingen en kwalificatie documenten;
  • Het begeleiden van derden en overleggen met collega’s die deel uitmaken van het productieproces;
  • Ondersteunen bij het uitvoeren van het testprotocol voor elk apparaat;
  • Bij de functie behorende administratieve taken.

ALL OVER
THE WORLD

Projects

Regions

Technologies