Vacature

Service Engineer Waterbehandeling

Pure Water Group is specialist op het gebied van industriële waterbehandeling. Al ruim 20 jaar ontwikkelen wij high purity & ultra puur water systemen en installaties voor veeleisende afnemers in binnen- en buitenland. Pure Water Group onderneemt haar activiteiten vanuit twee zelfstandige divisies:

De divisie Pure Water Technologies bv heeft zich gespecialiseerd in de assemblage en levering van componenten en systemen op basis van elektro deïonisatie (EDI) aan OEM’s ten behoeve van industriële en farmaceutische toepassingen.

De divisie Pure Water Systems bv richt zich op ontwikkeling, fabricage, levering, installatie en onderhoud van turn-key installaties aan eindgebruikers in de farmacie en gezondheidszorg (nierdialyse, apotheken).

Voor de divisie Pure Water Systems zoeken wij ter versterking van het service team een ervaren: Service Engineer Waterbehandeling

Wat ga je doen?

Je zorgt voor installatie en in bedrijf stellen van waterbehandeling systemen voor o.a. nierdialyse toepassingen volgens technische handleidingen, (validatie) documenten en tekeningen. Afnemers mogen een goede instructie van je verwachten. Daarnaast verricht je service- en onderhoudswerkzaamheden, voer je benodigde testen uit en los je eventuele problemen snel en efficiënt op. Administratieve werkvoorbereiding en –afhandeling en meewerken aan productverbetering en –ontwikkeling zijn belangrijke aspecten van deze baan.

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Wij verwachten een MTS-er of HTS-er elektrotechniek, procestechniek of werktuigbouw die bij ons verder opleiding zal ontvangen. Ervaring op procesgebied is noodzakelijk.

Wat voor eigenschappen bezit je?

Je bent enthousiast, representatief en houdt er van om zaken zelfstandig te kunnen regelen. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je hebt gevoel voor commercie, waardoor je bij kunt dragen aan eventuele vervanging of uitbreiding van apparatuur.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende en uitdagende baan in een klein en informeel team binnen een groeiende organisatie; veel kennis en ervaring van (ultra) puur water systemen; een werkomgeving met prima voorzieningen; een prima passende beloning, inclusief bedrijfsauto.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten?

Het werkterrein voor deze functie is heel Nederland en België. Service en onderhoud worden ook ’s avonds of in het weekend uitgevoerd. Na je inwerkperiode draai je zelfstandig mee in de bereikbaarheidsdienst.

Hoe reageer je?

Bij voorkeur via e-mail op info@purewatergroup.com of schriftelijk naar:
Pure Water Systems bv, Korte Hei 3, 4714 RD  Sprundel.
Voor meer informatie bel je 0165-348252 en vraag je naar Bianca de Graaf.

Samenvatting taken:

  • Service- en onderhoudswerkzaamheden
  • Testen en troubleshooting
  • Administratieve werkvoorbereiding en –afhandeling
  • Het installeren en in bedrijf stellen van waterbehandeling systemen
  • Afhandeling volgens handleidingen, documenten en tekeningen
  • Instrueren van afnemers
  • Meewerken aan productverbetering en -ontwikkeling

ALL OVER
THE WORLD

Projects

Regions

Technologies